Sustainability and health food access: guest lecture by Melina Shannon-DiPietro and Jennifer McTiernan [The Psychology, Biology and politics of food]

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.creatorBrownell, Kelly D.-
Data de aceite: dc.date.accessioned2019-08-21T19:38:59Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2019-08-21T19:38:59Z-
Data de envio: dc.date.issued2010-04-08-
Data de envio: dc.date.issued2010-04-08-
Data de envio: dc.date.issued2010-04-08-
Data de envio: dc.date.issued2010-04-08-
Data de envio: dc.date.issued2008-11-19-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/13518-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/capes/496310-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição-
Descrição: dc.descriptionPresents a class where two guest speakers share their experiences in changing the food environment in their local communities. Melina Shannon-DiPietro describes how the Yale Sustainable Food Project changes people's connection with food at Yale and reflects a growing national and academic trend. Jennifer McTiernan describes the development and goals of CitySeed, highlighting the power of individuals and communities to make change-
Idioma: dc.languageen-
Publicador: dc.publisherYale University, Open Yale Courses-
Relação: dc.relationSustainability and Health Food.mp3-
Direitos: dc.rightsYale University 2009. Some rights reserved. Unless otherwise indicated in the applicable Credits section of certain lecture pages, all content on this web site is licensed under a Creative Commons License. Please refer to the Credits section to determine whether third-party restrictions on the use of content apply-
???dc.source???: dc.sourcehttp://oyc.yale.edu/psychology/the-psychology-biology-and-politics-of-food/content/class-sessions-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição::Análise Nutricional de População-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva::Saúde Publica-
Palavras-chave: dc.subjectNutrition-
Palavras-chave: dc.subjectEating-
Título: dc.titleSustainability and health food access: guest lecture by Melina Shannon-DiPietro and Jennifer McTiernan [The Psychology, Biology and politics of food]-
Tipo de arquivo: dc.typeáudio-
???dc.description2???: dc.description2To discuss eating habits in population-
???dc.description3???: dc.description3Duration: 1 h, 8 min, 2 s. To hear this resource its necessary the instalation of Quick time. Available at: <http://www.apple.com/pt/quicktime/>-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - MEC BIOE

Não existem arquivos associados a este item.