High-intensity pulsed ultrasound applied on barley steeping to malt production - effect on reducing sugars and α- And β-amylase activities

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorCarvalho, G. R.-
Autor(es): dc.creatorTada, E. F.R.-
Autor(es): dc.creatorTelis-Romero, J.-
Data de aceite: dc.date.accessioned2025-08-21T17:10:57Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2025-08-21T17:10:57Z-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-30-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-30-
Data de envio: dc.date.issued2018-01-01-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/11449/232994-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/11449/232994-
Descrição: dc.descriptionSão Paulo State University Dept. of Food Engineering and Technology, Cristóvão Colombo St. 2265-
Descrição: dc.descriptionSão Paulo State University Dept. of Food Engineering and Technology, Cristóvão Colombo St. 2265-
Formato: dc.format538-539-
Idioma: dc.languageen-
Relação: dc.relation23rd International Congress of Chemical and Process Engineering, CHISA 2018 and 21st Conference on Process Integration, Modelling and Optimisation for Energy Saving and Pollution Reduction, PRES 2018-
???dc.source???: dc.sourceScopus-
Título: dc.titleHigh-intensity pulsed ultrasound applied on barley steeping to malt production - effect on reducing sugars and α- And β-amylase activities-
Tipo de arquivo: dc.typeaula digital-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Unesp

Não existem arquivos associados a este item.