Perspectives of the food industry: guest lecture by Derek Yach [The Psychology, Biology and politics of food]

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Autor(es): dc.creatorBrownell, Kelly D.-
Data de aceite: dc.date.accessioned2019-08-21T19:38:57Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2019-08-21T19:38:57Z-
Data de envio: dc.date.issued2010-04-08-
Data de envio: dc.date.issued2008-10-22-
Data de envio: dc.date.issued2010-08-25-
Data de envio: dc.date.issued2010-08-25-
Data de envio: dc.date.issued2010-08-25-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/14902-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/capes/496297-
Descrição: dc.descriptionPresents a lecture by guest Lecturer Dr. Derek Yach, leader in global public health and current Director of Global Health Policy at PepsiCo, offers an inside look into how a member of the food industry balances the needs of the company, consumer, and public health. Dr. Yach offers insight into how PepsiCo is thinking about research and development as a key to transforming the company. In addition, he reviews emerging research and policy trends within the company, highlighting PepsiCo's long-term research goal of delivering science-based health and wellness solutions that satisfy the minds and bodies of consumers-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências Sociais Aplicadas::Administração-
Idioma: dc.languageen-
Publicador: dc.publisherYale University, Open Yale Courses-
Relação: dc.relationPerspectives of the Food Industry.mp3-
Direitos: dc.rightsYale University 2009. Some rights reserved. Unless otherwise indicated in the applicable Credits section of certain lecture pages, all content on this web site is licensed under a Creative Commons License. Please refer to the Credits section to determine whether third-party restrictions on the use of content apply-
???dc.source???: dc.sourcehttp://oyc.yale.edu/psychology/the-psychology-biology-and-politics-of-food/content/class-sessions-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva::Saúde Publica-
Palavras-chave: dc.subjectPublic health-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição::Dietética-
Palavras-chave: dc.subjectFood industry-
Palavras-chave: dc.subjectConsumer-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências Sociais Aplicadas::Administração::Administração da Produção-
Título: dc.titlePerspectives of the food industry: guest lecture by Derek Yach [The Psychology, Biology and politics of food]-
Tipo de arquivo: dc.typeáudio-
???dc.description2???: dc.description2To learn about perspectives of the food industry-
???dc.description3???: dc.description3Duration: 1 h, 7 min, 29 s. To hear this resource its necessary the instalation of Quick time. Available at: <http://www.apple.com/pt/quicktime/>-
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