Atenção: Todas as denúncias são sigilosas e sua identidade será preservada.
Os campos nome e e-mail são de preenchimento opcional
Metadados | Descrição | Idioma |
---|---|---|
Autor(es): dc.creator | Brownell, Kelly D. | - |
Data de aceite: dc.date.accessioned | 2019-08-21T19:38:31Z | - |
Data de disponibilização: dc.date.available | 2019-08-21T19:38:31Z | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2008-10-13 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2010-03-24 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2010-03-24 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2010-03-24 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2010-03-24 | - |
Fonte completa do material: dc.identifier | http://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/13372 | - |
Fonte: dc.identifier.uri | http://educapes.capes.gov.br/handle/capes/496148 | - |
Descrição: dc.description | Educação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva | - |
Descrição: dc.description | Presents a lecture of Professor Brownell that reviews public health as a profession and explains how it provides a different framework, compared to the traditional medical approach, for tracking diseases and trying to prevent them. Specifically, he explains how public health focuses on community/population (vs. the individual) and prevention (vs. treatment) and discusses which may be better for addressing problems of diet. He provides examples of how different forms of prevention (primary, secondary, tertiary) and the epidemiologic triad are utilized to address disease in public health. Professor Brownell also highlights the importance of science and a public understanding of relevant issues such as standards of proof and various methodologies used in scientific studies | - |
Idioma: dc.language | en | - |
Publicador: dc.publisher | Yale University, Open Yale Courses | - |
Relação: dc.relation | psyc123_12_101308.mp3 | - |
Direitos: dc.rights | Yale University 2009. Some rights reserved. Unless otherwise indicated in the applicable Credits section of certain lecture pages, all content on this web site is licensed under a Creative Commons License. Please refer to the Credits section to determine whether third-party restrictions on the use of content apply | - |
???dc.source???: dc.source | http://oyc.yale.edu/psychology/the-psychology-biology-and-politics-of-food/content/class-sessions | - |
Palavras-chave: dc.subject | Educação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva::Saúde Publica | - |
Palavras-chave: dc.subject | Disease | - |
Palavras-chave: dc.subject | Public health | - |
Título: dc.title | Public health vs. medical models in nutrition change: saving lives one or a million at a time [The Psychology, Biology and politics of food] | - |
Tipo de arquivo: dc.type | áudio | - |
???dc.description2???: dc.description2 | To learn about public health | - |
???dc.description3???: dc.description3 | Duration: 1 h, 13 min, 25 s. To hear this resource its necessary the instalation of Quick time. Available at: <http://www.apple.com/pt/quicktime/> | - |
Aparece nas coleções: | Repositório Institucional - MEC BIOE |
O Portal eduCAPES é oferecido ao usuário, condicionado à aceitação dos termos, condições e avisos contidos aqui e sem modificações. A CAPES poderá modificar o conteúdo ou formato deste site ou acabar com a sua operação ou suas ferramentas a seu critério único e sem aviso prévio. Ao acessar este portal, você, usuário pessoa física ou jurídica, se declara compreender e aceitar as condições aqui estabelecidas, da seguinte forma: