Economics, nutrition and health: subsidies, food deserts and more [The Psychology, Biology and politics of food]

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorBrownell, Kelly D.-
Data de aceite: dc.date.accessioned2019-08-21T18:35:58Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2019-08-21T18:35:58Z-
Data de envio: dc.date.issued2016-10-26-
Data de envio: dc.date.issued2016-10-26-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://acervodigital.unesp.br/handle/unesp/369832-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/13885-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/capes/476039-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências Sociais Aplicadas::Economia-
Descrição: dc.descriptionPresents a lecture by Professor Kelly Brownell. He discusses how economic factors are a profound driver of food choices in both the U.S. and internationally. He reviews the history of food subsidies and how they have made the U.S. an agricultural force but simultaneously changed the current food environment and diet. Furthermore, Professor Brownell explores how economic incentives to purchase highly processed packaged, calorie dense, nutrient poor foods are increasing while incentives to purchase fresh fruits and vegetables are decreasing; and how this imbalance drives overconsumption globally. Professor Brownell also reviews how neighborhood factors and poverty affect access to foods and diet, the global food crisis, and discusses potential interventions to address how economics influence poor diet today-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição-
Publicador: dc.publisherYale University, Open Yale Courses-
Relação: dc.relationEconomics, Nutrition and Health.mp3-
Direitos: dc.rightsYale University 2009. Some rights reserved. Unless otherwise indicated in the applicable Credits section of certain lecture pages, all content on this web site is licensed under a Creative Commons License. Please refer to the Credits section to determine whether third-party restrictions on the use of content apply-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva::Saúde Publica-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição::Análise Nutricional de População-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências Sociais Aplicadas::Economia::Economia do Consumidor-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências Sociais Aplicadas::Economia::Economia Agrária-
Palavras-chave: dc.subjectNutrition-
Palavras-chave: dc.subjectEconomics-
Palavras-chave: dc.subjectFood-
Título: dc.titleEconomics, nutrition and health: subsidies, food deserts and more [The Psychology, Biology and politics of food]-
Tipo de arquivo: dc.typeáudio-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Acervo Digital Unesp

Não existem arquivos associados a este item.