Heat Balance in Freezing and Thawing Food

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorNormand, Mark-
Data de aceite: dc.date.accessioned2019-08-21T18:31:19Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2019-08-21T18:31:19Z-
Data de envio: dc.date.issued2016-10-26-
Data de envio: dc.date.issued2016-10-26-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://acervodigital.unesp.br/handle/unesp/367796-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/23853-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/capes/474003-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências Exatas e da Terra::Física-
Descrição: dc.descriptionThis Demonstration calculates the ideal net heat added or removed to thaw or freeze 1 kilogram of food. You can input the initial and final temperatures, freezing point, heat capacity above and below the freezing point, and latent heat. It is assumed that these thermal properties are constant over the pertinent temperature range. The result is given in kilojoules per kilogram. A schematic plot (not to scale) displays the freezing or thawing process, showing the initial, final, and freezing or thawing temperatures-
Publicador: dc.publisherWolfram Demonstration Project-
Relação: dc.relationHeatBalanceInFreezingAndThawingFood.nbp-
Direitos: dc.rightsDemonstration freeware using MathematicaPlayer-
Palavras-chave: dc.subjectThermodynamics-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências Exatas e da Terra::Física::Física Estatística e Termodinâmica-
Título: dc.titleHeat Balance in Freezing and Thawing Food-
Tipo de arquivo: dc.typetexto-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Acervo Digital Unesp

Não existem arquivos associados a este item.