Estimating the Thermal Properties of Foods from Their Moisture Contents

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MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorPeleg, Micha-
Autor(es): dc.creatorNormand, Mark-
Data de aceite: dc.date.accessioned2019-08-21T18:02:36Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2019-08-21T18:02:36Z-
Data de envio: dc.date.issued2013-09-25-
Data de envio: dc.date.issued2013-09-25-
Data de envio: dc.date.issued2013-09-25-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://acervodigital.unesp.br/handle/unesp/69978-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/24070-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/capes/462048-
Descrição: dc.descriptionEducação Superior::Ciências Exatas e da Terra::Física-
Descrição: dc.descriptionThis Demonstration calculates five thermal properties of a food as a function of its moisture content (as a percentage on a wet basis). It only provides realistic estimates for foods that consist primarily of water and carbohydrates, protein, etc. It should not be used to compute the properties of foods that consist primarily of salt and/or fat, or, in the case of thermal conductivity, liquid and solid foams that contain large amounts of air-
Publicador: dc.publisherWolfram Demonstration Project-
Relação: dc.relationEstimatingTheThermalPropertiesOfFoodsFromTheirMoistureConten.nbp-
Direitos: dc.rightsDemonstration freeware using MathematicaPlayer-
Palavras-chave: dc.subjectThermodynamics-
Palavras-chave: dc.subjectEducação Superior::Ciências Exatas e da Terra::Física::Física Estatística e Termodinâmica-
Título: dc.titleEstimating the Thermal Properties of Foods from Their Moisture Contents-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Acervo Digital Unesp

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