Avaliação de boas práticas de fabricação em panificadoras da região lindeira

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
???dc.contributor.advisor???: dc.contributor.advisorLima, Denise Pastore de-
Autor(es): dc.contributor.authorSilva, Arielly Karine Corrêa da-
Autor(es): dc.contributor.authorComin, Talita-
Data de aceite: dc.date.accessioned2013-08-13T21:05:53Z-
Data de aceite: dc.date.accessioned2017-03-17T14:28:27Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2013-08-13T21:05:53Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2017-03-17T14:28:27Z-
Data de envio: dc.date.issued2013-08-13-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://repositorio.roca.utfpr.edu.br/jspui/handle/1/1099-
???dc.identifier.citation???: dc.identifier.citationSILVA, Arielly Karine Corrêa da; COMIN, Talita. Avaliação de boas práticas de fabricação em panificadoras da região lindeira. 2013. 86 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação) – Universidade Tecnológica Federal do Paraná, Medianeira, 2013.pt_BR
Fonte: dc.identifier.urihttp://www.educapes.capes.gov.br/handlecapes/168606-
Resumo: dc.description.abstractThe demand for products of quality and safety has been progressively increasing in the lately years, and hence there is a great interest in the improvement and control of the processes involved in food processing industries. The Good Practice Manufacture integrate the philosophy of quality management system as a tool that consists of to establish guidelines that normalize and define methods and procedures that direct the manufacturing of a product or the performing of a service. All food service must fulfill a series of directions related to all of the aspects, procedures and company services, sence its facilities, acquisition, storage and food handling until the definition of responsibilities, documentations and records. The bakeries are services providers and must attend sanitary-hygienic norms established by RDC Nº 216 of National Agency for Sanitary Vigilance (ANVISA). The aim of this study was to appraisal the GMP of the bakeries in the Border Area of Itaipu Lake, and those cities are Guaíra, Terra Roxa, Mercedes, Marechal Cândido Rondon, Pato Bragado, Santa Helena, Diamante d'Oeste, Missal, Itaipulândia, Medianeira , São Miguel do Iguaçu, Santa Terezinha do Itaipu, Foz do Iguaçu and Novo Mundo (MS).pt_BR
Palavras-chave: dc.subjectAlimentos - Análisept_BR
Palavras-chave: dc.subjectAlimentos - Armazenamentopt_BR
Palavras-chave: dc.subjectProdutos de padariapt_BR
Palavras-chave: dc.subjectFood - Analysispt_BR
Palavras-chave: dc.subjectFood - Storagept_BR
Palavras-chave: dc.subjectBaked productspt_BR
Título: dc.titleAvaliação de boas práticas de fabricação em panificadoras da região lindeirapt_BR
Tipo de arquivo: dc.typeoutropt_BR
Aparece nas coleções:Repositorio Institucional da UTFPR - RIUT

Não existem arquivos associados a este item.