Matérias-primas e insumos: possíveis influências nos processos de produção em indústria de produtos alimentícios

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
???dc.contributor.advisor???: dc.contributor.advisorCamargo, Odair-
Autor(es): dc.contributor.authorBack, Luani-
Data de aceite: dc.date.accessioned2012-06-04T14:07:34Z-
Data de aceite: dc.date.accessioned2017-03-17T13:40:25Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2012-06-04T14:07:34Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2017-03-17T13:40:25Z-
Data de envio: dc.date.issued2012-06-04-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://repositorio.roca.utfpr.edu.br/jspui/handle/1/379-
???dc.identifier.citation???: dc.identifier.citationBACK, Luani. Matérias-primas e insumos: possíveis influências nos processo de produção em indústria de produtos alimentícios. 2011. 55 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação) - Universidade Tecnológica Federal do Paraná, Medianeira, 2011.pt_BR
Fonte: dc.identifier.urihttp://www.educapes.capes.gov.br/handlecapes/167004-
Resumo: dc.description.abstractThe production of biscuits is an industry which few studies, even in manufacturing as in the management process. There are many difficulties when we deal with large-scale production. This study aimedat to identify possible influences of raw materials and inputs in production processes and costs in a food industry, specifically at the production of rolled cookies for that et was carried out the monitoring of the production process, data collection in general and specific, general observations, tabulation and analysis of data and, at the same time, it was made a theoretical research. Through this study we can notice the difficulties imposed on the production of biscuits because of inadequate flour for this purpose, and sometimes, by failure of equipment and employees. In order to produce biscuits in a quality standard it is necessary the standardization of raw materials, employee training and preventive maintenance.pt_BR
Palavras-chave: dc.subjectAlimentos - Qualidadept_BR
Palavras-chave: dc.subjectBiscoitos - Indústriapt_BR
Palavras-chave: dc.subjectFood - Qualitypt_BR
Palavras-chave: dc.subjectCookie industrypt_BR
Título: dc.titleMatérias-primas e insumos: possíveis influências nos processos de produção em indústria de produtos alimentíciospt_BR
Tipo de arquivo: dc.typeoutropt_BR
Aparece nas coleções:Repositorio Institucional da UTFPR - RIUT

Não existem arquivos associados a este item.