Soil water potential on lettuce production

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorCardoso, Gabriel Greco de Guimarães-
Autor(es): dc.creatorKlar, Antônio Evaldo-
Data de aceite: dc.date.accessioned2025-08-21T19:38:19Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2025-08-21T19:38:19Z-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-29-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-29-
Data de envio: dc.date.issued2009-01-01-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://dx.doi.org/10.15809/irriga.2009v14n2p170-179-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/11449/228811-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/11449/228811-
Descrição: dc.descriptionThe scope of this experiment is to study the influence of soil water potential on lettuce productivity, particularly in relation to deficit and excess of water. Four lettuce cultivars (Americana, Roxa, Crespa and Mimosa), four minimum soil water potential (-0,001, -0,005, -0,012 and 0,022 MPa) and three replicates in experimental randomized design. The results allowed concluding that the -0,012 MPa has the tendency to produce the highest green mass among her soil water potential applied. The Mimosa showed the tendency to produce the highest evapotranspiration among the cultivars. The cultivars Americana e -0,05 MPa was the best combination (148,33g) the worst was the Roxa and -0,022 MPa minimum soil water potential.-
Descrição: dc.descriptionDepartamento de Engenharia Rural Faculdade de Ciências Agronômicas Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP-
Descrição: dc.descriptionDepartamento de Engenharia Rural Faculdade de Ciências Agronômicas Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP-
Formato: dc.format170-179-
Idioma: dc.languagept_BR-
Relação: dc.relationIRRIGA-
???dc.source???: dc.sourceScopus-
Palavras-chave: dc.subjectBlade of irrigation-
Palavras-chave: dc.subjectEvapotranspiration-
Palavras-chave: dc.subjectWater deficit-
Título: dc.titleSoil water potential on lettuce production-
Título: dc.titlePotenciais de água no solo na produção de alface-
Tipo de arquivo: dc.typelivro digital-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Unesp

Não existem arquivos associados a este item.