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Metadados | Descrição | Idioma |
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Autor(es): dc.contributor | Universidade Estadual Paulista (UNESP) | - |
Autor(es): dc.creator | Cortezi, Mariana | - |
Autor(es): dc.creator | Monti, Rubens | - |
Autor(es): dc.creator | Contiero, Jonas | - |
Data de aceite: dc.date.accessioned | 2025-08-21T23:26:37Z | - |
Data de disponibilização: dc.date.available | 2025-08-21T23:26:37Z | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2022-04-28 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2022-04-28 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2005-03-01 | - |
Fonte completa do material: dc.identifier | http://hdl.handle.net/11449/224551 | - |
Fonte: dc.identifier.uri | http://educapes.capes.gov.br/handle/11449/224551 | - |
Descrição: dc.description | Temperature (23 to 31°C) and sucrose concentration (3 and 4%) effects on dextransucrase production by Leuconostoc mesenteroides NRRL B 512 (F) and Leuconostoc mesenteroides FT 045 B were studied. The conditions in all fermentations were: total reaction volume 2 L, 132 rev. min-1, 0.5 vvm and pH 6.0. The optimum temperature for enzyme yield for strain NRRL B 512 (F) was 23°C, where at 8-h fermentation was possible to achieve 49.3 DSU/mL. When FT 045 B strain was utilized, 3.2 DSU/mL was obtained at temperature 23 to 25 °C. © 2005 Academic Journals. | - |
Descrição: dc.description | Departamento de Bioquímica e Microbiologia Instituto de Biociências de Rio Claro UNESP, São Paulo, SP | - |
Descrição: dc.description | Departamento de Alimentos e Nutrição Faculdade de Ciências Farmacêuticas UNESP, Araraquara, São Paulo, SP | - |
Descrição: dc.description | Departamento de Bioquímica e Microbiologia Instituto de Biociências de Rio Claro UNESP, São Paulo, SP | - |
Descrição: dc.description | Departamento de Alimentos e Nutrição Faculdade de Ciências Farmacêuticas UNESP, Araraquara, São Paulo, SP | - |
Formato: dc.format | 279-285 | - |
Idioma: dc.language | en | - |
Relação: dc.relation | African Journal of Biotechnology | - |
???dc.source???: dc.source | Scopus | - |
Palavras-chave: dc.subject | Dextran | - |
Palavras-chave: dc.subject | Dextransucrase | - |
Palavras-chave: dc.subject | Enzyme activity | - |
Palavras-chave: dc.subject | Leuconostoc mesenteroides FT045 B | - |
Palavras-chave: dc.subject | Leuconostoc mesenteroides NRRL B512 (F) | - |
Palavras-chave: dc.subject | Temperature | - |
Título: dc.title | Temperature effect on dextransucrase production by Leuconostoc mesenteroides FT 045 B isolated from Alcohol and Sugar Mill Plant | - |
Tipo de arquivo: dc.type | livro digital | - |
Aparece nas coleções: | Repositório Institucional - Unesp |
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