Production, characterization and properties of beta-glucosidase and beta-xylosidase from a strain of Aureobasidium sp.

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorIembo, T.-
Autor(es): dc.creatorDa-Silva, R.-
Autor(es): dc.creatorPagnocca, F. C.-
Autor(es): dc.creatorGomes, E.-
Data de aceite: dc.date.accessioned2025-08-21T20:45:22Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2025-08-21T20:45:22Z-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-28-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-28-
Data de envio: dc.date.issued2002-01-01-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/11449/224283-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/11449/224283-
Descrição: dc.descriptionbeta-glucosidase and beta-xylosidase production by a yeast-like Aureobasidium sp. was carried out during solid-state and submerged fermentation using different carbon sources and crude enzymes were characterized. beta-glucosidase and beta-xylosidase gave optimum activity at pH 2.0-2.5 and 3.0, respectively. These enzymes presented maximal activity at 65 degrees, and were stable in a wide pH range and high temperatures.-
Descrição: dc.descriptionLaboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplikada Institute de Biociências Letras e Ciências Exatas Universidade Estadual Paulista (UNESP) São José do Rio Preto SP-Brazil.-
Descrição: dc.descriptionLaboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplikada Institute de Biociências Letras e Ciências Exatas Universidade Estadual Paulista (UNESP) São José do Rio Preto SP-Brazil.-
Formato: dc.format639-643-
Idioma: dc.languageen-
Relação: dc.relationPrikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia-
???dc.source???: dc.sourceScopus-
Título: dc.titleProduction, characterization and properties of beta-glucosidase and beta-xylosidase from a strain of Aureobasidium sp.-
Tipo de arquivo: dc.typelivro digital-
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