Studies on the Susceptibility of Granular Cassava and Com Starches to Enzymatic Attack Part I: Study of the Conditions of Hydrolysis

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual de Campinas (UNICAMP)-
Autor(es): dc.creatorFranco, Célia M. L. [UNESP]-
Autor(es): dc.creatorPreto, São José Dorio-
Autor(es): dc.creatorCiacco, C. F.-
Data de aceite: dc.date.accessioned2022-08-04T22:05:51Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2022-08-04T22:05:51Z-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-28-
Data de envio: dc.date.issued2022-04-28-
Data de envio: dc.date.issued1987-01-01-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://dx.doi.org/10.1002/star.19870391207-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/11449/220688-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/11449/220688-
Descrição: dc.descriptionIn this research, the susceptibility of starch granules to enzymatic hydrolysis was studied. Cassava and corn starches were hydrolysed by bacterial α‐amylase with and without amyloglucosidase under several conditions of incubation. The highest percentage of hydrolysis was obtained in the presence of both enzymes. Elimination of the soluble hydrolysis products by dialysis increased the degradation of the starch granules, especially with cassava starch. Copyright © 1987 WILEY‐VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim-
Descrição: dc.descriptionInstituto de Biociências Letras e Ciências Exatas UNESP, Caixa Postal: 136, 15055-
Descrição: dc.descriptionFaculdade de Engenharia de Alimentos Unicamp, Caixa Postal: 6121, Campinas, Sao Paulo, 13081-
Descrição: dc.descriptionInstituto de Biociências Letras e Ciências Exatas UNESP, Caixa Postal: 136, 15055-
Formato: dc.format432-435-
Idioma: dc.languageen-
Relação: dc.relationStarch ‐ Stärke-
???dc.source???: dc.sourceScopus-
Título: dc.titleStudies on the Susceptibility of Granular Cassava and Com Starches to Enzymatic Attack Part I: Study of the Conditions of Hydrolysis-
Tipo de arquivo: dc.typelivro digital-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Unesp

Não existem arquivos associados a este item.