Prevalence and phenotypic characterization of Enterococcus spp. isolated from food in Brazil

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MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.contributorUniversidade Estadual Paulista (UNESP)-
Autor(es): dc.creatorCamargo, Carlos Henrique-
Autor(es): dc.creatorBruder-nascimento, Ariane-
Autor(es): dc.creatorLee, Sarah Hwa In-
Autor(es): dc.creatorFernandes Júnior, Ary-
Autor(es): dc.creatorKaneno, Ramon-
Autor(es): dc.creatorRall, Vera Lúcia Mores-
Data de aceite: dc.date.accessioned2021-03-10T21:09:11Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2021-03-10T21:09:11Z-
Data de envio: dc.date.issued2014-10-01-
Data de envio: dc.date.issued2014-10-01-
Data de envio: dc.date.issued2014-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://dx.doi.org/10.1590/S1517-83822014000100016-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/11449/109941-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/11449/109941-
Descrição: dc.descriptionFundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP)-
Descrição: dc.descriptionWe evaluated the frequency of enterococci from food and found 95.2% of positivity, being E. faecium and E. faecalis the most frequent species. High-level streptomycin resistance was observed, as well as gelatinase and hemolysis activity, showing the potential role of environmental strains as reservoir of virulence and resistance traits.-
Formato: dc.format111-115-
Idioma: dc.languageen-
Publicador: dc.publisherSociedade Brasileira de Microbiologia-
Relação: dc.relationBrazilian Journal of Microbiology-
Relação: dc.relation1.810-
Relação: dc.relation0,630-
Direitos: dc.rightsopenAccess-
Palavras-chave: dc.subjectEnterococcus spp.-
Palavras-chave: dc.subjectfood-
Palavras-chave: dc.subjectantimicrobial resistance-
Título: dc.titlePrevalence and phenotypic characterization of Enterococcus spp. isolated from food in Brazil-
Tipo de arquivo: dc.typelivro digital-
Aparece nas coleções:Repositório Institucional - Unesp

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