Atenção: Todas as denúncias são sigilosas e sua identidade será preservada.
Os campos nome e e-mail são de preenchimento opcional
Metadados | Descrição | Idioma |
---|---|---|
Autor(es): dc.creator | Carapeto, Cristina | - |
Autor(es): dc.creator | Barros, Daniela Melaré Vieira | - |
Data de aceite: dc.date.accessioned | 2019-08-21T17:16:18Z | - |
Data de disponibilização: dc.date.available | 2019-08-21T17:16:18Z | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2019-05-31 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2019-05-31 | - |
Data de envio: dc.date.issued | 2019-05-27 | - |
Fonte completa do material: dc.identifier | http://hdl.handle.net/10400.2/8258 | - |
Fonte completa do material: dc.identifier | https://doi.org/10.1186/s41239-019-0151-4 | - |
Fonte: dc.identifier.uri | http://educapes.capes.gov.br/handle/10400.2/8258 | - |
Descrição: dc.description | The Open University is the sole distance learning public university in Portugal. The present paper reflects the work that is carried out in a curricular unit that belongs to the scientific field of nutrition and that is integrated in an MSc degree. The work is based on the pedagogical model of the University and on the process of didactic and pedagogical transposition in the planning of the structure and dynamics of the curricular unit. Distance education now uses the new technologies of information and communication and the process of teaching / learning benefits from a pedagogical model specifically designed to be used with a platform adapted to the needs of the University. The objective of the reflection and of the proposed study, as well as the results presented, was to show that the interaction between students and between the lecturer and the students is not only intensive but is also beneficial for the learning process and the successful outcomes. | - |
Descrição: dc.description | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | - |
Idioma: dc.language | en | - |
Publicador: dc.publisher | Spinger | - |
Relação: dc.relation | https://educationaltechnologyjournal.springeropen.com/track/pdf/10.1186/s41239-019-0151-4 | - |
Direitos: dc.rights | openAccess | - |
Direitos: dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | - |
Palavras-chave: dc.subject | Nutrition | - |
Palavras-chave: dc.subject | Health education | - |
Palavras-chave: dc.subject | E-learning | - |
Palavras-chave: dc.subject | Pedagogical strategies | - |
Palavras-chave: dc.subject | Higher education | - |
Título: dc.title | Nutrition and health as virtual class at Open University (Portugal): pedagogical strategies for higher education | - |
Tipo de arquivo: dc.type | livro digital | - |
Aparece nas coleções: | Repositório Aberto - Universidade Aberta (Portugal) |
O Portal eduCAPES é oferecido ao usuário, condicionado à aceitação dos termos, condições e avisos contidos aqui e sem modificações. A CAPES poderá modificar o conteúdo ou formato deste site ou acabar com a sua operação ou suas ferramentas a seu critério único e sem aviso prévio. Ao acessar este portal, você, usuário pessoa física ou jurídica, se declara compreender e aceitar as condições aqui estabelecidas, da seguinte forma: