Consumer’s valuation and quality perception of kid’s meat from traditional “Cabrito da Gralheira”: protected geographical indication

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.creatorRibeiro, António Lopes-
Autor(es): dc.creatorMoura, Ana Pinto de-
Autor(es): dc.creatorCunha, Luís Miguel-
Data de aceite: dc.date.accessioned2025-08-21T15:13:16Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2025-08-21T15:13:16Z-
Data de envio: dc.date.issued2023-07-24-
Data de envio: dc.date.issued2023-07-24-
Data de envio: dc.date.issued2016-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10400.2/14580-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/10400.2/14580-
Descrição: dc.descriptionDuring the last years, there has been an increased interest in traditional food products (TFP), which are linked to a place or region of origin. Two main drivers may explain this trend: the increasing policy support, particularly within the European Union (EU), and the consumer demand for TFP.-
Descrição: dc.descriptioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion-
Formato: dc.formatapplication/pdf-
Idioma: dc.languageen-
Publicador: dc.publisherSpringer-
Relação: dc.relationStrategic Project - LA 6 - 2011-2012-
Título: dc.titleConsumer’s valuation and quality perception of kid’s meat from traditional “Cabrito da Gralheira”: protected geographical indication-
Aparece nas coleções:Repositório Aberto - Universidade Aberta (Portugal)

Não existem arquivos associados a este item.