Designing and development of food structure with high acceptance based on the consumer perception

Registro completo de metadados
MetadadosDescriçãoIdioma
Autor(es): dc.creatorIsaías, Ricardo-
Autor(es): dc.creatorFrias, Ana-
Autor(es): dc.creatorRocha, Célia-
Autor(es): dc.creatorMoura, Ana Pinto de-
Autor(es): dc.creatorCunha, Luís Miguel-
Data de aceite: dc.date.accessioned2025-08-21T15:18:28Z-
Data de disponibilização: dc.date.available2025-08-21T15:18:28Z-
Data de envio: dc.date.issued2022-12-28-
Data de envio: dc.date.issued2022-12-28-
Data de envio: dc.date.issued2021-
Fonte completa do material: dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10400.2/12837-
Fonte: dc.identifier.urihttp://educapes.capes.gov.br/handle/10400.2/12837-
Descrição: dc.descriptionThis work is funded through the project AgriFood XXI (NORTE-01-0145-FEDER-000041), financed by the European Regional Development Fund (ERDF), through P2020jNorte2020—P2020jNorte2020-Projetos Integrados ICDT, CCRN—Comissão de Coordenação da Região Norte. Authors also acknowledge financial support from National Funds from FCT-Fundação para a Ciência e a Tecnologia within the scope of UIDB/05748/2020 and UIDP/05748/2020.-
Descrição: dc.descriptioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion-
Formato: dc.formatapplication/pdf-
Idioma: dc.languageen-
Publicador: dc.publisherAcademic Press, Elsevier-
Relação: dc.relationGreenUPorto - Research Center in Sustainable Agri-food Production-
Relação: dc.relationGreenUPorto - Research Center in Sustainable Agri-food Production-
Título: dc.titleDesigning and development of food structure with high acceptance based on the consumer perception-
Aparece nas coleções:Repositório Aberto - Universidade Aberta (Portugal)

Não existem arquivos associados a este item.