Portal do Governo Brasileiro
Inicio
Busca
Sobre o Educapes
Sobre o eduCapes
Como faço minha busca?
Como submeto meu material?
Parceiros
Contato
Fale conosco
Dúvidas frequentes
Logins
Submissões
Receber atualizações
por e-mail
Editar Conta
Menu
Inicio
Busca
Sobre o Educapes
Sobre o eduCapes
Como faço minha busca?
Como submeto meu material?
Parceiros
Contato
Fale conosco
Dúvidas frequentes
Acesso Restrito
Submissões
Receber atualizações
por e-mail
Editar Conta
Avaliação do
Você é humano?
8
5
=
Navegar por:
Assunto
Autores
Data do documento
Título
Material UAB
Periódicos
Portal eduCapes
Seta
Navegando por Autor Cunha, Luís Miguel
Classificar por:
Título
Data do documento
Data de envio
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 20 de 53
Próximo »*
1º Relatório de Progresso (Setembro a Dezembro, 2018): projeto COOPERMINHO
Cunha, Luís Miguel; Moura, Ana Pinto de; Fonseca, Susana Caldas; Manso, Nina Vigon; Rocha, Célia
20-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
2º Relatório de Progresso (Janeiro a junho 2019): projeto COOPERMINHO
Cunha, Luís Miguel; Moura, Ana Pinto de; Fonseca, Susana Caldas; Manso, Nina Vigon; Rocha, Célia
20-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
3º Relatório de Progresso (Julho 2019 a junho 2020): projeto COOPERMINHO
Cunha, Luís Miguel; Moura, Ana Pinto de; Fonseca, Susana Caldas; Manso, Nina Vigon; Rocha, Célia
20-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
4º Relatório de Progresso (Julho 2020 a março 2021): projeto COOPERMINHO
Cunha, Luís Miguel; Moura, Ana Pinto de; Fonseca, Susana Caldas; Rocha, Célia; Sousa, Pedro Manuel Rodrigues de
20-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
A comparative evaluation of women's perceptions and importance of sustainability in fish consumption: an exploratory study among light consumers with different education levels
Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel; Cunha, M. Castro; Lima, Rui Costa
24-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
A utilização da rotulagem alimentar e nutricional por parte do consumidor: estudo sobre os principais elementos valorizados para o pão de forma embalado
Frias, Ana; Mouraz, Ana; Cunha, Luís Miguel
28-Dez-2022
★
★
★
★
★
(0)
Acceptance of fish and fish products by Portuguese young consumers: an exploratory study based on mothers’ evaluation
Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel; Azeiteiro, Ulisses; Lima, Rui C.
24-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
Adaptation of the food choice questionnaire using a design thinking approach and application to rice consumption by the major European consumers
Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Célia; Moura, Ana Pinto de; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luís Miguel
21-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
Application of eye-tracking technology for the evaluation of different packaging designs for premium organic herbal teas
Rocha, C.; Lima, Rui C.; Alves, L.; Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel
24-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
Avaliação das queixas e das reclamações relativas aos serviços do setor agroalimentar da Região Autónoma da Madeira: perspetiva do consumidor
Delgado, P.; Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel
24-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
Conceptualização e perspetivas do consumidor face à economia circular na valorização de novos produtos/ingredientes em contexto alimentar
Sousa, Pedro Manuel de; Moreira, Maria João; Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel
18-Dez-2022
★
★
★
★
★
(0)
Conceptualization of rice with low glycemic index: perspectives from the major european consumers
Cabral, Diva; Fonseca, Susana Caldas; Moura, Ana Pinto de; Oliveira, Jorge; Cunha, Luís Miguel
19-Dez-2022
★
★
★
★
★
(0)
Conflicting demands of agricultural production and environmental conservation: consumers’ perception of the quality and safety of food
Cunha, Luís Miguel; Moura, Ana Pinto de
24-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
Consumer determinants of acceptance of emerging food technologies
Cunha, Luís Miguel; Segovia, Purificación García
Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel
15-Abr-2025
★
★
★
★
★
(0)
Consumer perception and willingness to try new food products produced by new food technologies
Frias, Ana; Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel; Silva, Aline; Almeida, Maria Daniel Vaz de
26-Jan-2023
★
★
★
★
★
(0)
Consumer perception of the circular economy concept applied to the food domain: an exploratory approach
Sousa, Pedro Manuel de; Moreira, Maria João; Moura, Ana Pinto de; Lima, Rui Costa; Cunha, Luís Miguel
3-Jan-2023
★
★
★
★
★
(0)
Consumer perceptions and attitudes of the circular economy and food by-products
Sousa, Pedro Manuel de; Moreira, Maria João; Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel
15-Jan-2023
★
★
★
★
★
(0)
Consumer-led adaptation of the EsSense Profile® for herbal infusions
Rocha, Célia; Moura, Ana Pinto de; Pereira, Diana; Lima, Rui Costa; Cunha, Luís Miguel
19-Dez-2022
★
★
★
★
★
(0)
Consumer’s valuation and quality perception of kid’s meat from traditional “Cabrito da Gralheira”: protected geographical indication
Ribeiro, António Lopes; Moura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel
24-Jul-2023
★
★
★
★
★
(0)
Cross-cultural perspectives on the consumer perception of Port wine and its impact on promotion
Cunha, Luís Miguel; Ho, Irene; Alves, José; Rocha, Célia; Rocha, Daniel; Braga, Pedro; Lima, Rui Costa; Moura, Ana Pinto de
4-Jan-2023
★
★
★
★
★
(0)