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Portal eduCapes
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Navegando por Autor Bertuci, Marcello Lima
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Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Bactérias ácido láticas como bioconservantes em produto cárneo fermentado reduzido de sódio
Barretto, Andrea Carla da Silva; Universidade Estadual Paulista (UNESP); Penna, Ana Lúcia Barretto
Bertuci, Marcello Lima
25-Mar-2025
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Bio preservation capacity of potentially probiotic Lacticaseibacillus strains in fermented sausage
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Bertuci, Marcello Lima; Alves Junior, Carlos Alberto; Souza, Camila Vespúcio Bis; Penna, Ana Lúcia Barretto; da Silva Barretto, Andrea Carla
29-Abr-2025
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Effect of collagen in Italian type salami with NaCl reduction on the physicochemical and technological properties
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Alves Junior, Carlos Alberto; Bellucci, Elisa Rafaela Bonadio; Bertuci, Marcello Lima; dos Santos, João Marcos; Barretto, Andrea Carla da Silva
29-Abr-2025
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Effect of collagen in Italian type salami with NaCl reduction on the physicochemical and technological properties
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Alves Junior, Carlos Alberto; Bellucci, Elisa Rafaela Bonadio; Bertuci, Marcello Lima; dos Santos, João Marcos; Barretto, Andrea Carla da Silva
29-Abr-2025
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L-lysine and dietary fiber improve the physicochemical properties of sausage without added phosphate and reduced salt levels
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Junior, Carlos Alberto Alves; Bellucci, Elisa Rafaela Bonadio; Dos Santos, João Marcos; Bertuci, Marcello Lima; da Silva Barretto, Andrea Carla
29-Jul-2023
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